Het bijzondere aan dit geboortekaartje is dat de geboortegegevens met een klein flapje naar achteren worden gevouwen. Om het flapje mooi op zijn plaats te houden wordt het van twee kleine gaatjes voorzien waardoor een touwtje geregen wordt. Het touwtje wordt aan de voorzijde met een strikje of knoopje vastgezet. Het flapje leent zich uitstekend om een extra kaartje achter te stoppen, dat is een leuke manier om bijvoorbeeld je kraamfeest aan te kondigen.

De moosecard is een geregistreerd product van Studio Moose.

Papier

100% katoenpapier – Gmund Cotton 300 grams.

Drukkleur

De kaart kan in iedere gewenste drukkleur uitgevoerd worden of je kan kiezen uit een aantal met zorg geselecteerde kleuren.

Touw

Het touw is gewaxt linnen en het is in verschillende kleuren verkrijgbaar, dit touw is moduleerbaar zodat je eenvoudig een perfect strikje kan maken. Je ontvangt bij de levering van de kaarten een instructie.

Binden

Standaard wordt het kaartje ongebonden geleverd. Je kan er ook voor kiezen de moosecards te laten binden, de kosten hiervoor zijn € 35,00 + € 0,50 per kaart.

Formaat

De gevouwen kaart is 10×15 cm.
Het flapje is 10×5 cm.

Letterpress of digitaal

De kaarten worden in 1 drukgang letterpress gedrukt of enkelzijdig digitaal gedrukt.

Wat is letterpress

Letterpress is een ambachtelijke druktechniek waarbij de letters in het papier geduwd worden zodat er reliëf ontstaat. Alle letterpress kaarten worden in de studio met de hand gemaakt, als aandenken ontvangen jullie een filmpje van dit unieke drukproces.

Aantal Letterpress Digitaal
70 € 4,60 € 3,50
80 € 4,15 € 3,15
90 € 3,85 € 2,85
100 € 3,60 € 2,60
110 € 3,35 € 2,40
120 € 3,20 € 2,25

Bestellen

  1. Vraag een offerte aan en geef je wensen door.
  2. Binnen drie werkdagen ontvang je een vrijblijvende prijsopgave in je mailbox.
  3. Beantwoord het mailtje waarin je aangeeft dat de offerte akkoord is en laat weten welke gegevens jullie op het kaartje willen hebben.

Ontwerpen

  1. Het gepersonaliseerde ontwerpvoorstel kun je binnen twee à drie weken verwachten.
  2. Correcties worden verwerkt totdat jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp.
  3. Als het ontwerp gereed is ontvang je een formulier waarop je kan aangeven hoe jullie kaartje, nadat het gedrukt is, online gebruikt mag worden.

Geboren

  1. Mail of sms de geboortegegevens door.
  2. Binnen 1 dag ontvang je het definitieve ontwerp en de factuur.
  3. Na akkoord en betaling wordt het drukproces in gang gezet.

Na akkoord op het definitieve ontwerp en betaling van de factuur worden de kaarten tussen 3-8 werkdagen per aangetekende post via PostNL verstuurd. Je ontvangt hiervan een track and trace zodat je het pakket kan volgen. Het is ook mogelijk om de kaarten op afspraak op te halen in de studio in Zeist.

Heb je ervoor gekozen om de kaarten gebonden te laten leveren dan komt er een extra werkdag bij.

Van de gepersonaliseerde ontwerpen wordt geen proefkaartje gemaakt. Wil je echter de kwaliteit van de kaarten in het echt zien voordat je de bestelling plaatst vraag dan een proefpakketje aan.

Het proefkaartje in combinatie met het digitale ontwerpvoorstel geeft een goed beeld van wat je kan verwachten van het eindresultaat.

Bestel een proefkaartje
Bestellen

Dit vind je misschien ook leuk