De originals zijn letterpress geboortekaartjes gedrukt op extra dik katoenpapier, het papier heeft een lichte textuur wat heerlijk zacht aanvoelt. De letters zijn subtiel in het papier gedrukt zodat er reliëf ontstaat wat kenmerkend is voor letterpress gedrukte kaarten. Ze zijn stoer, stijlvol en eigentijds.

Papier

Extra dik 100% katoenpapier – Gmund Cotton 600 grams.

Drukkleur

De kaart kan in iedere gewenste drukkleur uitgevoerd worden of je kan kiezen uit een aantal met zorg geselecteerde kleuren.

Formaat

10×15 cm
11×17 cm

Letterpress

De kaarten worden in 2 drukgangen letterpress gedrukt.

Wat is letterpress

Letterpress is een ambachtelijke druktechniek waarbij de letters in het papier geduwd worden zodat er reliëf ontstaat. Alle letterpress kaarten worden in de studio met de hand gemaakt, als aandenken ontvangen jullie een filmpje van dit unieke drukproces.

Aantal 10×15 cm 11×17 cm
70 € 4,80 € 4,95
80 € 4,40 € 4,55
90 € 4,05 € 4,20
100 € 3,80 € 3,90
110 € 3,60 € 3,70
120 € 3,40 € 3,50

Bestellen

  1. Vraag een offerte aan en geef je wensen door.
  2. Binnen drie werkdagen ontvang je een vrijblijvende prijsopgave in je mailbox.
  3. Beantwoord het mailtje waarin je aangeeft dat de offerte akkoord is en laat weten welke gegevens jullie op het kaartje willen hebben.

Ontwerpen

  1. Het gepersonaliseerde ontwerpvoorstel kun je binnen twee à drie weken verwachten.
  2. Correcties worden verwerkt totdat jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp.
  3. Als het ontwerp gereed is ontvang je een formulier waarop je kan aangeven hoe jullie kaartje, nadat het gedrukt is, online gebruikt mag worden.

Geboren

  1. Mail of sms de geboortegegevens door.
  2. Binnen 1 dag ontvang je het definitieve ontwerp en de factuur.
  3. Na akkoord en betaling wordt het drukproces in gang gezet.

Na akkoord op het definitieve ontwerp en betaling van de factuur worden de kaarten tussen 3-8 werkdagen per aangetekende post via PostNL verstuurd. Je ontvangt hiervan een track and trace zodat je het pakket kan volgen. Het is ook mogelijk om de kaarten op afspraak op te halen in de studio in Zeist.

Van de gepersonaliseerde ontwerpen wordt geen proefkaartje gemaakt. Wil je echter de kwaliteit van de kaarten in het echt zien voordat je de bestelling plaatst vraag dan een proefpakketje aan.

Het proefkaartje in combinatie met het digitale ontwerpvoorstel geeft een goed beeld van wat je kan verwachten van het eindresultaat.

Bestel een proefkaartje
Bestellen

Dit vind je misschien ook leuk