Het bijzondere aan dit geboortekaartje is dat de geboortegegevens met een klein flapje naar achteren worden gevouwen. Om het flapje mooi op zijn plaats te houden wordt het van twee kleine gaatjes voorzien waardoor een touwtje geregen wordt. Het touwtje wordt aan de voorzijde met een strikje of knoopje vastgezet. Het flapje leent zich uitstekend om een extra kaartje achter te stoppen, dat is een leuke manier om bijvoorbeeld je kraamfeest aan te kondigen.

De moosecard is een geregistreerd product van Studio Moose.

Papier

100% katoenpapier – Gmund Cotton 300 grams.

Drukkleur

De kaart kan in iedere gewenste drukkleur uitgevoerd worden.

Touw

Het touw is gewaxt linnen en het is in verschillende kleuren verkrijgbaar, dit touw is moduleerbaar zodat je eenvoudig een perfect strikje kan maken. Je ontvangt bij de levering van de kaarten een instructie.

Binden

Standaard wordt het kaartje niet gebonden geleverd. Wil je de kaarten gebonden ontvangen dan kan dit tegen een meerprijs van € 85,00 + € 0,50 per kaart.

Formaat

De gevouwen kaart is 10×15 cm.
Het flapje is 10×5 cm.

Letterpress

De kaarten worden enkelzijdig letterpress gedrukt.

Wat is letterpress

Letterpress is een ambachtelijke druktechniek waarbij de letters in het papier geduwd worden zodat er reliëf ontstaat. Alle letterpress kaarten worden in de studio met de hand gedrukt op een vintage proefpers.

Bestellen

  1. Vraag een offerte aan en geef je wensen door.
  2. Binnen drie werkdagen ontvang je een vrijblijvende prijsopgave in je mailbox.
  3. Geef akkoord op de offerte en laat weten welke gegevens jullie op het kaartje willen hebben.

Ontwerp

Het gepersonaliseerde digitale ontwerpvoorstel kun je binnen twee à drie weken verwachten.

Geboren

  1. Mail of sms de geboortegegevens door.
  2. Binnen 1 werkdag ontvang je het definitieve ontwerp en de factuur.
  3. Na akkoord en betaling wordt het drukproces in gang gezet.

Na akkoord op het definitieve ontwerp en betaling van de factuur worden de kaarten tussen 3-6 werkdagen per aangetekende post via PostNL verstuurd. Je ontvangt hiervan een track and trace zodat je het pakket kan volgen. Het is ook mogelijk om de kaarten op afspraak op te halen in de studio in Zeist.

Ondanks dat er in de planning rekening gehouden wordt met twee weken voor en twee weken na de uitgerekende datum kan het voorkomen dat er op een bepaald moment meer geboortes doorgegeven worden als verwacht.

In dat geval wordt er gewerkt op besteldatum en kan de levertijd mogelijk tussen 3-8 werkdagen liggen.

Van de gepersonaliseerde ontwerpen wordt geen proefkaartje gemaakt. Wil je echter de kwaliteit van de kaarten in het echt zien voordat je de bestelling plaatst vraag dan een proefpakketje aan.

Het proefkaartje in combinatie met het digitale ontwerpvoorstel geeft een goed beeld van wat je kan verwachten van het eindresultaat.

Dit vind je misschien ook leuk