Familie. Dat is het uitgangspunt geweest voor de serie illustraties met inkt. Een trotse broer die staat te trappelen om zijn kleine zusje te ontmoeten, een zus die niet kan wachten tot ze haar broertje kan knuffelen en een nieuwsgierig huisdier dat graag wil kennismaken met de kleine nieuwkomer. Wanneer er een baby wordt geboren is het groot feest en dat vier je samen!

Met veel liefde en zorg heeft Marloes van Studio Sijm met oostindische inkt een serie illustraties gemaakt. Deze illustraties zijn verwerkt in een kleine collectie pure en minimalistische geboortekaarten, letterpress gedrukt.

Leuk om te weten is dat het ook mogelijk is om een illustratie op maat te laten maken voor een extra persoonlijk geboortekaartje.

Papier

Extra dik 100% katoenpapier – Gmund Cotton 600 grams.

Drukkleur

De kaart kan in iedere gewenste drukkleur uitgevoerd worden.

Formaat

11,5 ×17 cm

Letterpress

De kaarten worden enkelzijdig letterpress gedrukt.

Wat is letterpress

Letterpress is een ambachtelijke druktechniek waarbij de letters in het papier geduwd worden zodat er reliëf ontstaat. Alle letterpress kaarten worden in de studio met de hand gedrukt op een vintage proefpers.

Bestellen

  1. Vraag een offerte aan.
  2. Binnen drie werkdagen ontvang je een vrijblijvende prijsopgave in je mailbox.
  3. Geef akkoord op de offerte en laat weten welke gegevens jullie op het kaartje willen hebben.

Ontwerp

Het gepersonaliseerde digitale ontwerpvoorstel kun je binnen twee à drie weken verwachten.

Geboren

  1. Mail of sms de geboortegegevens door.
  2. Binnen 1 werkdag ontvang je het definitieve ontwerp en de factuur.
  3. Na akkoord en betaling wordt het drukproces in gang gezet.

Na akkoord op het definitieve ontwerp en betaling van de factuur worden de kaarten tussen 3-6 werkdagen per aangetekende post via PostNL verstuurd. Je ontvangt hiervan een track and trace zodat je het pakket kan volgen. Het is ook mogelijk om de kaarten op afspraak op te halen in de studio in Zeist.

Ondanks dat er in de planning rekening gehouden wordt met twee weken voor en twee weken na de uitgerekende datum kan het voorkomen dat er op een bepaald moment meer geboortes doorgegeven worden als verwacht.

In dat geval wordt er gewerkt op besteldatum en kan de levertijd mogelijk tussen 3-8 werkdagen liggen.

Dit vind je misschien ook leuk