Informatie

Informatie over letterpress geboortekaartjes

Prijzen

De prijzen voor de geboortekaartjes zijn afhankelijk van de oplage, het formaat en de druktechniek. Bij ieder kaartje vind je onder het tabblad prijs per stuk een overzicht van de kosten. Heb je meer of minder kaarten nodig dan vermeld staat kun je dat in de offerte aangeven.

Bestellen

Om een bestelling te plaatsen vraag je een offerte aan, dit is uiteraard vrijblijvend, en binnen drie werkdagen kun je deze in je mailbox verwachten.

Als de offerte akkoord is bespreken we jullie wensen en kunnen jullie de gegevens die jullie op de kaart willen hebben aan mij toesturen. Zodra ik de gegevens ontvangen heb ga ik het gekozen ontwerp aanpassen en binnen twee à drie weken zal ik het ontwerpvoorstel per mail toesturen.

Hebben jullie voor een nieuw ontwerp gekozen dan neemt de ontwerpfase ongeveer drie tot vier weken in beslag. Ik zal dan enkele ontwerpvoorstellen toesturen waarna het ontwerp uitgewerkt wordt tot de definitieve versie. Voor een nieuw ontwerp bereken ik € 220,00.

Van de gepersonaliseerde ontwerpen wordt geen proefdruk gemaakt, wil je van tevoren weten wat de kwaliteit is van de kaarten dan raad ik je aan een proefkaartje te bestellen. In combinatie met het digitale ontwerpvoorstel geeft dit een goed beeld van wat je van het eindresultaat kan verwachten.

Levertijd en betaling

Om het druktraject zo snel mogelijk in gang te zetten kun je de geboorte gegevens per mail en/of per sms doorsturen. Binnen één werkdag zal ik het definitieve ontwerp toesturen en op dat moment stuur ik ook de factuur mee.

Na akkoord op het definitieve ontwerp en betaling van de factuur worden de kaarten tussen 3-6 werkdagen per aangetekende post via PostNL verstuurd. Je ontvangt hiervan een track and trace zodat je het pakket kan volgen. Het is ook mogelijk om de kaarten op afspraak op te halen in de studio in Zeist.

Ondanks dat er in de planning rekening gehouden wordt met twee weken voor en twee weken na de uitgerekende datum kan het voorkomen dat er op een bepaald moment meer geboortes doorgegeven worden als verwacht.

In dat geval wordt er gewerkt op besteldatum en kan de levertijd mogelijk tussen 3-8 werkdagen liggen.

Enveloppen vooruit ontvangen

Het is mogelijk om de enveloppen van tevoren te ontvangen zodat je ze op je gemak kunt adresseren. De kosten hiervoor zijn € 10,00 in Nederland en € 15,00 in België.

Moosecards

De moosecards worden niet gebonden met een klosje gewaxt linnen touw en een handleiding geleverd, in de handleiding is een qr-code naar een filmpje te vinden. Wil je de geboortekaartjes liever kant en klaar ontvangen dan zorg ik ervoor dat je ze gebonden bezorgd krijgt. De kosten hiervoor zijn € 85 + € 0,50 per kaartje en de levertijd is dan een dagje langer.

Goed om te weten

De kaarten uit mijn studio zijn niet voorzien van een logo.

Copyright

Op alle ontwerpen van Studio Moose rust copyright en mogen op geen enkele wijze gereproduceerd worden, niet gekopieerd worden of voor andere doeleinden gebruikt worden. De Moosecard is een geregistreerd product van Studio Moose.