Studio Moose | sweet and soft letterpress

Bestellen

Om kaarten te bestellen vraag je een offerte aan, ik streef ernaar deze binnen drie werkdagen toe te sturen. Als de offerte akkoord is dan kunnen jullie de gegevens die jullie op de kaart willen hebben aan mij toesturen. Zodra ik de gegevens ontvangen heb ga ik het gekozen ontwerp aanpassen en binnen twee à drie weken zal ik het ontwerpvoorstel per mail toesturen.

Als jullie voor een nieuw ontwerp gekozen hebben dan neemt de ontwerpfase ongeveer drie tot vier weken in beslag. Op basis van jullie wensen zal ik enkele ontwerpvoorstellen toesturen waarna het ontwerp uitgewerkt wordt tot de definitieve versie. Een nieuw ontwerp laten maken kost € 40,00.

Levertijd

Om na de geboorte het druktraject zo snel mogelijk in gang te zetten kun je de defnitieve gegevens per mail en/of per sms doorsturen. Dat kan iedere dag, ook in het weekend. Binnen één dag zal ik het definitieve ontwerp toesturen en op dat moment stuur ik ook de factuur mee. Na akkoord op het definitieve ontwerp en na betaling zal ik de geboortekaartjes tussen de 3-6 werkdagen per aangetekende post versturen. Hiervan ontvang je een track and trace code zodat jullie het pakketje kunnen volgen.

Enveloppen vooruit ontvangen

Het is mogelijk om de enveloppen van tevoren te ontvangen zodat je ze op je gemak kunt adresseren. De kosten hiervoor zijn € 7,00.

Moosecards

De moosecards worden niet gevouwen en ongebonden met een klosje gewaxt linnen touw geleverd. Wil je ze liever kant en klaar ontvangen dan zorg ik ervoor dat je ze gevouwen en gebonden bezorgd krijgt. De kosten hiervoor zijn € 35 + € 0,50 per kaartje en de levertijd is dan een dagje langer.

Copyright

Op alle ontwerpen van Studio Moose rust copyright en mogen op geen enkele wijze gereproduceerd worden, niet gekopieerd worden of voor andere doeleinden gebruikt worden. De Moosecard is een geregistreerd product van Studio Moose.

Bestellen – offerte letterpress geboortekaartjes