Studio Moose | sweet and soft letterpress

Bestellen

Om kaarten te bestellen vraag een offerte aan, binnen drie werkdagen zal ik deze toesturen. Als de offerte akkoord is dan kunnen jullie de gegevens die jullie op de kaart(en) willen hebben aan mij toesturen. Zodra ik deze ontvangen heb ga ik het gekozen ontwerp aanpassen en binnen drie weken zal ik het ontwerpvoorstel per mail toesturen.

Als jullie voor een nieuw ontwerp gekozen hebben dan neemt de ontwerpfase ongeveer drie tot vier weken in beslag. Op basis van jullie wensen zal ik enkele ontwerpvoorstellen toesturen waarna het ontwerp uitgewerkt wordt tot de definitieve versie. Een nieuw ontwerp laten maken kost € 60,00.

Het is ook mogelijk om in de stijl van de uitnodiging bijvoorbeeld de menukaart, naamkaartjes, een welkomstbord en eventueel de ceremoniebrief te ontwerpen.

Levertijd

In overleg zullen we plannen wanneer de trouwkaarten en rsvp-kaarten gedrukt gaan worden, meestal is dat iets meer dan twee maanden voor de trouwdatum. Als jullie ook save the date kaarten bestellen worden de kaarten ongeveer een half jaar van tevoren gedrukt. De kaarten worden per aangetekende post versturen, hiervan ontvang je een track and trace code.

Copyright

Op alle ontwerpen van Studio Moose rust copyright en mogen op geen enkele wijze gereproduceerd worden, niet gekopieerd worden of voor andere doeleinden gebruikt worden. De Moosecard is een geregistreerd product van Studio Moose.

Bestellen / offerte letterpress trouwkaarten