Suite 01

De uitdrukking “we are tying the knot” was de inspiratie voor het ontwerp van deze trouwuitnodiging. Tying the knot is van oorsprong een Keltische traditie die ook wel handfasting wordt genoemd, tegenwoordig betekent het we gaan trouwen!

Studio Moose - Suite 01

Verbondenheid

De verschillende elementen van deze tijdloze uitnodiging vertellen een hedendaags liefdesverhaal waarin verbinding centraal staat. Gedurfd en onverwacht door de bijzondere vorm, de opmaak met veel witruimte, het gebruik van fonts en het garen waarmee de uitnodiging is ombonden. Verstuurd in een transparante envelop, die onderdeel is van de beleving, verzegeld met goud. Bij het openen ontvouwt zich jullie dag waarbij de verbeeldingskracht van jullie vrienden en familie geprikkeld wordt en ervoor zorgt dat ze zich erop verheugen om jullie verbintenis bij te wonen.

Formaat

De gevouwen trouwkaart is 11×17 cm.
Save the date 10×15 cm.

Papier

100% katoenpapier – Gmund Cotton 300 grams.

Druktechniek en drukkleur

De kaarten worden full colour digitaal gedrukt en kunnen in iedere gewenste drukkleur uitgevoerd worden.

Garen of lint

De trouwkaart wordt ombonden met gewaxt garen of lint wat in verschillende kleuren verkrijgbaar is.

De prijs van een trouwset is afhankelijk van:

 • het aantal verschillende soorten kaarten
 • de oplage per soort kaart
 • de formaten van de kaarten
 • het papier
 • de druktechniek
 • de decoratieve toevoegingen
Aantal Trouwkaart
70 € 4,35
80 € 4,15
90 € 4,00
100 € 3,85
110 € 3,75
120 € 3,65

Extra kaarten

De trouwset kan uitgebreid worden met de volgende kaarten:

 • save the date kaarten
 • rsvp kaarten
 • bedankkaarten
 • menukaarten
 • tafelschikking

Retouradres op de enveloppen

Het is mogelijk om de enveloppen te laten voorzien van een retouradres, dit kan lettepress gedrukt worden of het kan geprint worden.
Opmerking: met uitzondering van transparante enveloppen.

Adresseren

De adressen van de genodigden kunnen in dezelfde stijl als de trouwkaarten uitprint worden op bijpassende verzendlabels of de adressen kunnen op de envelop geprint worden.

Postzegels

Bij jullie bestelling ontvangen jullie een ontwerp om persoonlijke postzegels te laten maken.

Trouwset versturen

De kaarten worden los geleverd worden maar wij kunnen de sets ook voor jullie binden en eventueel versturen.

Bestellen

 • Vraag een offerte aan en geef jullie wensen door.
 • Binnen drie werkdagen ontvangen jullie een vrijblijvende prijsopgave in jullie mailbox.
 • Als de offerte akkoord is zullen we een afspraak maken om de details door te nemen. Goed om te weten dat dit ook op zaterdagen mogelijk is.

Het ontwerp- en drukproces

Op basis van jullie trouwdatum en ons gesprek wordt een planning gemaakt. Het proces is afhankelijk van de informatie die nodig is om de kaarten te personaliseren.

Het meest optimale en de voordeligste optie is om alle bestelde kaarten tegelijkertijd te laten drukken maar de kaarten kunnen ook op verschillende momenten in het traject gedrukt worden.

Bij bestelling wordt een aanbetaling van 50% van de offerte in rekening gebracht. Voordat het laatste onderdeel gedrukt gaat worden ontvangen jullie een factuur voor het resterende bedrag. Hierin zullen ook eventuele extra kosten die tijdens het proces gemaakt zijn in opgenomen zijn, uiteraard worden jullie hierover tijdig geïnformeerd.

Na akkoord op het definitieve ontwerp wordt het drukwerk ingepland. De levertijd zal tussen de 5-10 werkdagen liggen al naar gelang de complexiteit van het drukwerk.

Het pakket wordt per aangetekende post via PostNL verstuurd. Jullie ontvangen hiervan een track and trace zodat jullie het pakket kunnen volgen. Het is ook mogelijk om de kaarten op afspraak op te halen in de studio in Zeist.

Van de gepersonaliseerde ontwerpen worden geen proefkaartjes gemaakt. Willen jullie de kwaliteit van de kaarten in het echt zien voordat jullie de bestelling plaatsen vraag dan een proefpakketje aan.

Wanneer jullie de trouwset bestellen ontvangen jullie € 10,00 van het aankoopbedrag van het proefpakketje retour.

Het proefpakketje in combinatie met het digitale ontwerpvoorstel geeft een goed beeld van wat jullie kunnen verwachten van het eindresultaat.