Suite 02

Deze letterpress trouwkaart is zo ontworpen dat het een cadeautje is om uit te pakken. Jullie familie en vrienden zullen aangenaam verrast zijn als ze deze uitnodiging ontvangen en weten dat ze op een fantastisch feest uitgenodigd zijn, een feest waarin jullie liefde centraal staat.

FAQ items aan het laden...
FAQ items aan het laden...

Herinneringen maken

Jullie gaan de liefde vieren, jullie beloven elkaar een toekomst samen en gaan nog vele herinneringen maken. Jullie trouwdag zal er een worden om nooit te vergeten en dat begint met deze bijzondere uitnodiging. Een uitnodiging die niet gelijk alle details van jullie dag prijsgeeft maar zorgvuldig uitgepakt dient te worden zodat de contouren van jullie dag zichtbaar worden. De typografie is modern maar met een klassieke touch, de opmaak traditioneel maar met een eigentijds karakter. Minimalisme wordt tot in ieder detail doorgevoerd waardoor het pure gevoel dat deze uitnodiging uitstraalt versterkt wordt.

Formaat

Trouwkaart: 14,5×21 cm.
Details: 14,5×10 cm.
Bellyband: 29,7×6 cm.

Save the date: 10×15 cm.

Papier

Trouwkaart: 100% katoenpapier – Gmund Cotton 600 grams.
Details: 100% katoenpapier – Gmund Cotton 300 grams.
Bellyband: Gmund colors matt 120 grams.

Save the date: 100% katoenpapier – Gmund Cotton 600 grams.

Druktechniek en drukkleur

De trouwset wordt letterpress gedrukt en kan in iedere gewenste drukkleur uitgevoerd worden.

De bellyband wordt voorzien van een preeg.

De prijs van een trouwset is afhankelijk van:

 • het aantal verschillende soorten kaarten
 • de oplage per soort kaart
 • de formaten van de kaarten
 • het papier
 • de druktechniek
 • de decoratieve toevoegingen
Aantal Trouwkaart + details + bellyband
70 € 10,35
80 € 9,50
90 € 8,90
100 € 8,35
110 € 7,90
120 € 7,55

Extra kaarten

De trouwset kan uitgebreid worden met de volgende kaarten:

 • save the date kaarten
 • rsvp kaarten
 • bedankkaarten
 • menukaarten
 • tafelschikking

Retouradres op de enveloppen

Het is mogelijk om de enveloppen te laten voorzien van een retouradres, dit kan lettepress gedrukt worden of het kan geprint worden.
Opmerking: met uitzondering van transparante enveloppen.

Adresseren

De adressen van de genodigden kunnen in dezelfde stijl als de trouwkaarten uitprint worden op bijpassende verzendlabels of de adressen kunnen op de envelop geprint worden.

Postzegels

Bij jullie bestelling ontvangen jullie een ontwerp om persoonlijke postzegels te laten maken.

Trouwset versturen

De kaarten worden los geleverd worden maar wij kunnen de sets ook voor jullie samenvoegen en eventueel versturen.

Bestellen

 • Vraag een offerte aan en geef jullie wensen door.
 • Binnen drie werkdagen ontvangen jullie een vrijblijvende prijsopgave in jullie mailbox.
 • Als de offerte akkoord is zullen we een afspraak maken om de details door te nemen. Goed om te weten dat dit ook op zaterdagen mogelijk is.

Het ontwerp- en drukproces

Op basis van jullie trouwdatum en ons gesprek wordt een planning gemaakt. Het proces is afhankelijk van de informatie die nodig is om de kaarten te personaliseren.

Het meest optimale en de voordeligste optie is om alle bestelde kaarten tegelijkertijd te laten drukken maar de kaarten kunnen ook op verschillende momenten in het traject gedrukt worden.

Bij bestelling wordt een aanbetaling van 50% van de offerte in rekening gebracht. Voordat het laatste onderdeel gedrukt gaat worden ontvangen jullie een factuur voor het resterende bedrag. Hierin zullen ook eventuele extra kosten die tijdens het proces gemaakt zijn in opgenomen zijn, uiteraard worden jullie hierover tijdig geïnformeerd.

Na akkoord op het definitieve ontwerp wordt het drukwerk ingepland. De levertijd zal tussen de 5-10 werkdagen liggen al naar gelang de complexiteit van het drukwerk.

Het pakket wordt per aangetekende post via PostNL verstuurd. Jullie ontvangen hiervan een track and trace zodat jullie het pakket kunnen volgen. Het is ook mogelijk om de kaarten op afspraak op te halen in de studio in Zeist.

Van de gepersonaliseerde ontwerpen worden geen proefkaartjes gemaakt. Willen jullie de kwaliteit van de kaarten in het echt zien voordat jullie de bestelling plaatsen vraag dan een proefpakketje aan.

Wanneer jullie de trouwset bestellen ontvangen jullie € 10,00 van het aankoopbedrag van het proefpakketje retour.

Het proefpakketje in combinatie met het digitale ontwerpvoorstel geeft een goed beeld van wat jullie kunnen verwachten van het eindresultaat.