Meer informatie over kaarten op maat

handgemaakte letterpress geboortekaartjes en trouwkaarten

Studio Moose

Als studio richt ik mij op handgemaakte letterpresskaarten. Alle kaarten worden stuk voor stuk gedrukt op mijn nostalgische boekdrukpers waardoor ieder kaartje uniek is.

 

Letterpress kaarten bestellen

Je kan een voorbeeld kiezen uit één van de ontwerpen op mijn website of één van de ontwerpen die op mijn Instagram, Pinterest of Facebook pagina staan. Je kan ook kiezen voor een ontwerp dat speciaal voor jullie op maat gemaakt wordt.

Begin met het aanvragen van een offerte zodat je een inzicht hebt in de kosten voor jullie specifieke kaartje:
Offerte aanvragen voor geboortekaartjes
Offerte aanvragen voor trouwkaarten

Binnen drie werkdagen zal ik jullie de offerte toesturen. Als deze akkoord is dan kunnen jullie de  gegevens die jullie op de kaart willen hebben aan mij toesturen. Zodra ik deze ontvangen heb ga ik het ontwerp inplannen, de ontwerpfase neemt ongeveer 2-5 weken in beslag al naar gelang de grootte van de opdracht.

Ben je snel uitgerekend dan zal ik de ontwerpfase sneller verlopen en kan je het ontwerp zelfs binnen een paar dagen in huis hebben.

Op basis van jullie wensen zal ik enkele ontwerpvoorstellen toesturen waarna het ontwerp uitgewerkt wordt tot de definitieve versie. Een ontwerp is goed zodra jullie er helemaal tevreden over zijn.

Papier

De kaarten worden gedrukt op 100% katoenpapier dat nog steeds ambachtelijk gemaakt wordt. Katoenpapier is een van de mooiste kwaliteiten papier en heeft een zeer luxueuze en matte uitstraling. Het papier heeft een hele lichte textuur en voelt fijn aan. Het is een zachte papiersoort waar de letters mooi in geperst kunnen worden zodat er een subtiel reliëf ontstaat. Je hebt keuze uit 300 grams, dit is een normale dikte of uit 600 grams, een zeer stevige kwaliteit.

Prijsindicatie geboortekaartjes

Formaat 10×15 cm, enkelzijdig in 1 kleur bedrukt

Op basis van een bestaand ontwerp

80 kaarten | € 3,75 per stuk

100 kaarten | € 3,20 per stuk

Op basis van een nieuw ontwerp

80 kaarten | € 4,20 per stuk

100 kaarten | € 3,60 per stuk

Levertijd geboortekaartjes

Om na de geboorte het druktraject zo snel mogelijk in gang te zetten kun je de defnitieve gegevens per mail en/of per sms doorsturen. Dat kan iedere dag, ook op zondag. Binnen één dag zal ik het definitieve ontwerp toesturen en op dat moment stuur ik ook de factuur mee.

Na akkoord van het definitieve ontwerp en na betaling zal ik de geboortekaartjes  binnen vijf werkdagen per aangetekende post versturen. Hiervan ontvang je een track and trace code.

Enveloppen vooruit bestellen
Het is mogelijk om de enveloppen alvast vooruit te versturen zodat je ze op je gemak kunt adresseren. De kosten hiervoor zijn € 7,00.

Levertijd trouwkaarten

In overleg zullen we plannen wanneer de trouwkaarten gedrukt gaan worden, meestal is dat iets meer als twee maanden voor de trouwdatum. Als jullie ook save the date kaarten bestellen worden deze ongeveer een half jaar van tevoren gedrukt.

Het is ook mogelijk om in de stijl van de uitnodiging bijvoorbeeld de menukaart, naamkaartjes, een welkomstbord en eventueel de ceremoniebrief te ontwerpen.

Copyright

Op al mijn ontwerpen, de ontwerpen van Studio Moose, rust copyright en mogen niet zonder mijn toestemming gekopieerd worden of voor andere doeleinden gebruikt worden.