Meer informatie over moosecards

handgemaakte letterpress geboortekaartjes

Nieuwe collectie 2018

Moosecards is de nieuwe lijn van Studio Moose. Puur, verfijnd en eigentijds met een knipoog naar klassieke geboortekaartjes uit vroegere tijden.

De kaarten worden stuk voor stuk met de hand letterpress afgedrukt op een antieke boekdrukpers. Deze manier van drukken zorgt ervoor dat de letters in het papier geduwd worden zodat er reliëf ontstaat wat je kan voelen.

Mix and match

Het idee achter de moosecards is om je eigen kaartje samen te stellen. Hoe werkt dat:

ONTWERP

Je kiest een ontwerp uit de voorbeelden op de website of je laat een ontwerp op maat maken. Bekijk de ontwerpen.

INKTKLEUR

Je hebt keuze uit negen met zorg geselecteerde tinten of je laat een inktkleur op maat mengen.

TOUW

Het kaartje wordt ombonden met een linnen of katoenen touwtje van Garn und Mehr of metallic garen van DMC. Je kan kiezen uit diverse kleuren maar het is ook mogelijk om voor een ander touwtje, lint of garen te kiezen. Eventueel kun je er ook nog bijvoorbeeld kleine kraaltjes aan reigen.

Bekijk de moosecards opties voor inktkleur en touw/garen.

Papier

De kaarten worden afgedrukt op 300 grams Gmund cotton, dat is 100% katoenpapier dat nog steeds ambachtelijk gemaakt wordt. Katoenpapier is een van de mooiste kwaliteiten papier en heeft een zeer luxueuze en matte uitstraling. Het papier heeft een hele lichte textuur en voelt fijn aan.

Moosecards bestellen

Vraag een offerte aan. Binnen drie werkdagen zal ik deze toesturen. Als het akkoord is dan kunnen jullie de gegevens die jullie op de kaart willen hebben aan mij toesturen. Zodra ik deze ontvangen heb ga ik het gekozen ontwerp aanpassen en binnen twee weken zal ik jullie het ontwerpvoorstel per mail toesturen.

De moosecards worden ongevouwen en met een klosje touw geleverd. Wil je de kaarten liever gevouwen en gebonden ontvangen dan kan dat natuurlijk ook, de kosten hiervoor zijn € 35 + € 0,50 per kaartje.

Prijsindicatie

80 kaarten | € 4 per stuk

100 kaarten | € 3,50 per stuk

Vraag een offerte aan

Levertijd geboortekaartjes

Om na de geboorte het druktraject zo snel mogelijk in gang te zetten kun je de defnitieve gegevens per mail en/of per sms doorsturen. Dat kan iedere dag, ook op zondag. Binnen één dag zal ik het definitieve ontwerp toesturen en op dat moment stuur ik ook de factuur mee.

Na akkoord van het definitieve ontwerp en na betaling zal ik de geboortekaartjes binnen vijf werkdagen per aangetekende post versturen. Hiervan ontvang je een track and trace code.

Enveloppen vooruit bestellen
Het is mogelijk om de enveloppen alvast vooruit te versturen zodat je ze op je gemak kunt adresseren. De kosten hiervoor zijn € 7,00.

Copyright

Moosecards is een product van Studio Moose en mag op geen enkele wijze gereproduceerd worden, niet gekopieerd worden of voor andere doeleinden gebruikt worden.