Handgemaakte letterpress trouwkaart voor Marleen en Dominic | Studio Moose Handgemaakte letterpress trouwkaart voor Marleen en Dominic | Studio Moose Handgemaakte letterpress trouwkaart voor Marleen en Dominic | Studio Moose Handgemaakte letterpress trouwkaart voor Marleen en Dominic | Studio Moose Handgemaakte letterpress trouwkaart voor Marleen en Dominic | Studio Moose

Trouwkaart voor Marleen en Dominic

Wat vond ik het een ontzettend leuk idee toen Marleen contact met mij opnam om een kerstkaart te maken in de vorm van een save the date! Ze had al een heel duidelijk beeld hoe het eruit moest komen te zien en deze ideeën heb ik verder uitgewerkt.

 

Vervolgens zijn we met de trouwkaart aan de slag gegaan. Er waren drie versies nodig en we hebben ervoor gekozen om deze als losse kaartjes achter een kaartje met een mooi gedicht van Jip Gewoon samen te binden met touw van Garn und Mehr en een houten labeltje met hun initialen.

 

De uitnodiging is als een mooi pakketje verstuurd.

 

Voor op de dag zelf zijn er nog bedank labeltjes op grijskarton gedrukt en voor speciale gasten was er voor in een goody bag een kaartje gedrukt met een ander gedichtje van Jip Gewoon.

 

Formaat

Save the date:  13 x 13 cm

Trouwkaart: 11 x 17 cm

 

Papier

Save the date: Gmund Cotton 600 grams

Trouwkaart: Gmund Cotton 300 grams